dimarts, 26 de maig del 2015

Pas a pas: Cupcakes i pastís fondant Bola de drac

Bona tarda!!!! Més idees...si el teu fill és el fan number one de Goku, amb aquest pastís i cupcakes triomfaràs....mira mira...
 
Bescuit iogurt recepta AQUI! cobertura xocolata




Aquest fondant té gust a taronja, el vaig comprar
a la botiga del poble especialista en cuina...
 
Enganxeu les estrelles
amb una mica d'aigua...no us passeu!!!



Ara tocar escriure amb
retolador especial per a menjar...


Aquí teniu el resultat...

I aquí la carona que fa el meu fill jiji










Aviso a navegantes!!! aquest va ser el primer pastís fondant que vaig fer, i a sobre a corre-cuita jajaja si us fixeu bé ni vaig fer-li els típics típics al voltant del pastís... apa! així tal qual venga!!!!

 

dissabte, 23 de maig del 2015

Pas a pas: Pastís Fondant DS

Hola!! Us presento el pastís en forma de la DS... que us haig de dir de la cara del meu fill quan la va veure jajaja
Aquest és sense dubte, el millor premi per a la feina feta!! disculpeu per les fotos, les vaig fer amb el mòbil....

Aquest és el bescuit de iogurt, la recepta AQUI
 

En aquest moment vaig tallar el bescuit per folrar-lo amb fondant...
 
 
Ja tinc tot bescuit folrat i amb la barra del mig col.locada...
 
 
Comandaments, pantalla i botons ...
 
 
A la pantalla inferior i superior paper comestible...
 
 
I...aquest va ser el resultat final !!

 

dimecres, 20 de maig del 2015

Bescuit galetes principe

El millor dels millors!, aquest és sense cap mena de dubte el rei dels bescuits que he fet fins ara... és que ummm ho té tot!!!, ho heu de fer si o si, a més és super fàcil de preparar en 10 minuts llest, que més voleu? jejeje

Ingredients:

  • 500 gr de galetes principe (1 paquet gran, jo compro marca blanca)
  • 200 g de sucre 
  • 200 ml le llet sencera 
  • 100 ml d'oli girasol 
  • 3 ous mitjans 
  • 1 sobre llevat tipus royal

Preparació de manera tradicional:
 
  1. Posar a escalfar el forn a dalt i a baix mentre preparem la masa, i folrar de mantega el nostre motlle.
  2. Aboquem en un bol tots el ingredients menys les galetes, triturem amb turmix aprox. durant 1 minut.
  3. Ara amb les mans, anirem trencant les galetes i les anirem tirant a dins el bol juntament amb la resta de la massa i altre vegada a triturar durant un 1 minut aprox.
  4. Tirar la mescla dins el motlle, i llest per possar al forn. 40 minuts a 180º.
  
Preparació en Thermomix:

  1. Posar a escalfar el forn a dalt i a baix mentre preparem la masa, i folrar de mantega el nostre motlle.
  2. Sucre. 10 segons, velocitat 10
  3. Afegir la resta d'ingredients menys galetes. 10 segons, velocitat 6 
  4. Afegir galetes esmicolades amb les mans i triturar. 20-30 segons, velocitat 6. 
  5. Abocar la masa al motlle i enfornar 180º, 40 minuts. 
  6. Deixar refredar, desmotllar i tirar sucre llustre per a sobre.
     
 Aquí el teniu! espectacular! sempre que el faig triomfa segur!


Ummm Quina olor de xocolata...
Preparant el farcit...melmelada de maduixa...

 

 

Bescuit iogurt

Aquesta és la recepta que faig servir de base pels bescuits de fondant, també està boníssim per a un esmorzar, berenar o el que faci falta ehhh?

Ingredients:
  • 3 ous mitjans
  • 1 iogurt natural
  • 1 mida vas iogurt d'oli suau
  • 2 mides vas iogurt de sucre
  • 3 mides vas iogurt de farina comú
  • 1 sobre de llevat tipus royal
  • 1/2 poma tipus Golden (groga)

Preparació tradicional:
  1. Posar el forn a escalfar.
  2. Jo poso tots els ingredients en un bol, i amb el batedor elèctric (turmix) ho trituro tot uns 2 minuts.
  3. Folrar amb mantega un motlle de mida mitjana, abocar la mescla a dins i posar al forn 180º uns 40 minuts, quan acabi el temps punxar el bescuit amb un pal de broqueta, si surt net ja estarà llest.

  

Aquesta és una bona proposta per fer-lo no?

Porta cobertura de xocolata negra, amb atmelles filetejades per a sobre...

 També per fer una mona... simplement canvieu el motllo, punxeu unes xoxolatines i plomes.... mireu quin resultat!!!