divendres, 10 de juliol del 2015

Caixa regal de cupcakes


Holaaaaaa! 
Us presento una caixa de cupcakes ben bonica i variada de tema mar, hort i caça! 
La recepta que he fet servir per la massa,  és la de vainilla 2.0 de Alma Obregón,  el frosting, és una SMBC de vainilla pels de mar i hort, i una SMBC de xoco pels de tema caça. .. espero que hagi agradat al "cumpleañero ", jo com sempre, vaig gaudir molt fent -los! Aquí els teniu. ..




 

Amb les quantitats de la recepta de Alma, surten per uns 10-12 cupcakes, amb aquests motllos com que son una mica més grans, en surten 8 aprox... les decoracions les vaig fer un dia abans, estan fetes amb fondant... ahh! també porten almívar..
Ara a preparar el pastís de la mare pel seu aniversari! Red Velvet!!
 
Això és un no parar jajja!!, porteu-vos bé! bon cap de setmana!,

Image and video hosting by TinyPic













dimecres, 8 de juliol del 2015

Curs Wilton oficial si o no?

Bon i calurós dia!!!

Tenia pendent escriure aquest post, sobre si val la pena gastar-se els diners per fer un curs oficial Wilton o no...Doncs ara us faré cinc cèntims de tot...
Primer, vull explicar que és el mètode Wilton... és una tècnica importada de EEUU i Canada, per aprende a decorar pastissos, en aquests païssos fan servir molt aquest tipus de pastisseria creativa... tots els productes tant de matèria prima com les eines de treball,  són de primera qualitat i molt reconeguts.

El que m'agrada:
  • Al ser oficial, l'instructora té molta experiència sobre pastisseria creativa, a més ha d'estar qualificada, les classes no les fa qualsevol... jo vaig tenir el plaer de rebre les classes de la mà de la Sra. Rosa Ma Escribano!!
  • El curs és de dia complert, dura aproximadament unes 8 hores, descomptant l'hora de dinar...
  • La classe és d'un tema en especial, en aquest cas, el tema va ser decoració amb glassa i màniga pastissera.
  • Obsequi d'una caixa amb tot el material necessari, que has de fer servir per fer tota la decoració, així com un llibre guia. (Molt complert, tot marca Wilton).
  • Diploma oficial Wilton, et serveix de cara a formar-te si tens la idea d'obrir el teu propi negoci, o a mode personal com que has assolit els objectius.
  • Classes reduïdes.
No m'agrada tant:
  • El preu!
  • En la classe, jo no vaig preparar la glassa, t'ho expliquen i ho tens al llibre... Ull! que és molt cómode tenir-la feta jiji però m'haguès estimat fer una miqueta... (la Rosa Ma ens la preparabaa mida que anavem fent...els diferents tipus de textura, coloracions...).
  • El mètode Wilton, consisteix en 4 cursos, si no tens el primer, no pots fer el segon, i així successivament... és a dir, no podem fer el curs o cursos segons el nostre interès, has de fer-los seguits...

Jo que faria? es evident!! si tingués la pasta, TOTS!!! ja que ho faig i pago les classes, que em serveixi per si algun dia qui sap?, potser em munto la botiga cuqui que totes voldriem...
Però com a dia d'avui no la tinc ...buaaaaa....em conformaré amb l'experiència d'haver assistit a un d'ells. De moment a fer guardiola...

Aquí us deixo unes fotos, perquè veieu lo bé que ens ho vam pasar... i la cara de satisfacció que sen's veu jiji



Feliç amb la feina feta! i amb el titulin esclar!!

Tot flors de glassa...

Tècnica de glassa amb fondant...

 Detalls...


Amb la meva compi de curs i la profe Rosa Ma Escribano!!

Si tens dubtes o preguntes,  contacta amb mi, jo encantada d'ajudar en el que pugui!!

Porteu-vos bé i fins la propera,

Image and video hosting by TinyPic













dijous, 2 de juliol del 2015

Curs Wilton

Aiii que contenta que estic!!, em moro de ganes que arribi aquest dissabte 4 de Juliol, per assistir-hi al meu primer curs Wilton oficial de decoració de pastissos, concretament aquest...


El curs el faré en una botiga de rebosteria creativa de Granollers, i l'impartirà la reconeguda instructora oficial de Wilton, Rosa Ma Escribano... espero aprendre moltes tècniques per possar-les en pràctica!!
En uns dies penjaré informació del que he fet i com ha anat tot plegat, si voleu saber més estigueu atents del meu bloc... passeu un bon cap de setmana!!

Image and video hosting by TinyPic








dilluns, 29 de juny del 2015

Camp de futbol

Hoooola!
Un pastís d'aniversari per una festa a la platja!! Ara ja puc dir que aquests ulls han vist un pastís de fondant, farcit de buttercream i cobert de ganache de xocolata, aguantar perfectament una tarda de platja a uns 30 graus???!! quins nervis!!!
Aquí el teniu abans de sortir de casa....






 
Una foto per recordar...