dissabte, 30 de maig del 2015

Curs de decoració i modelat per a pastís fondant

Bona tarda!! aquí estic per explicar la meva experiència, sobre el curset al que vaig assistir, d'unes 3 hores aprox... el vaig fer en una botiga especialitzada sobre rebosteria creativa... en aquest curset, vaig aprendre noves tècniques de decoració i modelat per a pastís amb fondant.
La figura que vam modelar va ser aquest mussol...

 
 
  Oi que és maco!! i molt fàcil de fer! mireu... 
 
 
  
 
 
I ara el pastís... 
 
 
Aquest dibuix que té el fondant, el vaig aconseguir fent passar un rodet texturitzador per a sobre. Amb aquesta tècnica, aconsegueixes uns grans resultats, i a més hi han un grapat de dibuixos i textures per triar...Un gran invent! m'agrada molt!
 
 
El efecte gespa...
 
 
Una vegada enganxem la gespa, anem fent els acabats com ara les flors... també vaig passar una plantilla amb textura per a sobre del fondant, abans de tallar la forma de la flor per tal d'aconseguir un acabat efecte pachwork... Col.loquem el nostre mussol a sobre del pastís i acabat!!!
 
Espero que us hagi agradat tant com a mi fer-ho!
Ja sabeu que espero els vostres comentaris, i si us agrada compartiu!
Fins aviat...
 
Image and video hosting by TinyPic

dimarts, 26 de maig del 2015

Pas a pas: Cupcakes i pastís fondant Bola de drac

Bona tarda!!!! Més idees...si el teu fill és el fan number one de Goku, amb aquest pastís i cupcakes triomfaràs....mira mira...
 
Bescuit iogurt recepta AQUI! cobertura xocolata




Aquest fondant té gust a taronja, el vaig comprar
a la botiga del poble especialista en cuina...
 
Enganxeu les estrelles
amb una mica d'aigua...no us passeu!!!



Ara tocar escriure amb
retolador especial per a menjar...


Aquí teniu el resultat...

I aquí la carona que fa el meu fill jiji










Aviso a navegantes!!! aquest va ser el primer pastís fondant que vaig fer, i a sobre a corre-cuita jajaja si us fixeu bé ni vaig fer-li els típics típics al voltant del pastís... apa! així tal qual venga!!!!

 

dissabte, 23 de maig del 2015

Pas a pas: Pastís Fondant DS

Hola!! Us presento el pastís en forma de la DS... que us haig de dir de la cara del meu fill quan la va veure jajaja
Aquest és sense dubte, el millor premi per a la feina feta!! disculpeu per les fotos, les vaig fer amb el mòbil....

Aquest és el bescuit de iogurt, la recepta AQUI
 

En aquest moment vaig tallar el bescuit per folrar-lo amb fondant...
 
 
Ja tinc tot bescuit folrat i amb la barra del mig col.locada...
 
 
Comandaments, pantalla i botons ...
 
 
A la pantalla inferior i superior paper comestible...
 
 
I...aquest va ser el resultat final !!

 

dimecres, 20 de maig del 2015

Bescuit galetes principe

El millor dels millors!, aquest és sense cap mena de dubte el rei dels bescuits que he fet fins ara... és que ummm ho té tot!!!, ho heu de fer si o si, a més és super fàcil de preparar en 10 minuts llest, que més voleu? jejeje

Ingredients:

  • 500 gr de galetes principe (1 paquet gran, jo compro marca blanca)
  • 200 g de sucre 
  • 200 ml le llet sencera 
  • 100 ml d'oli girasol 
  • 3 ous mitjans 
  • 1 sobre llevat tipus royal

Preparació de manera tradicional:
 
  1. Posar a escalfar el forn a dalt i a baix mentre preparem la masa, i folrar de mantega el nostre motlle.
  2. Aboquem en un bol tots el ingredients menys les galetes, triturem amb turmix aprox. durant 1 minut.
  3. Ara amb les mans, anirem trencant les galetes i les anirem tirant a dins el bol juntament amb la resta de la massa i altre vegada a triturar durant un 1 minut aprox.
  4. Tirar la mescla dins el motlle, i llest per possar al forn. 40 minuts a 180º.
  
Preparació en Thermomix:

  1. Posar a escalfar el forn a dalt i a baix mentre preparem la masa, i folrar de mantega el nostre motlle.
  2. Sucre. 10 segons, velocitat 10
  3. Afegir la resta d'ingredients menys galetes. 10 segons, velocitat 6 
  4. Afegir galetes esmicolades amb les mans i triturar. 20-30 segons, velocitat 6. 
  5. Abocar la masa al motlle i enfornar 180º, 40 minuts. 
  6. Deixar refredar, desmotllar i tirar sucre llustre per a sobre.
     
 Aquí el teniu! espectacular! sempre que el faig triomfa segur!


Ummm Quina olor de xocolata...
Preparant el farcit...melmelada de maduixa...