Ingredients:
- 500 gr de galetes principe (1 paquet gran, jo compro marca blanca)
- 200 g de sucre
- 200 ml le llet sencera
- 100 ml d'oli girasol
- 3 ous mitjans
- 1 sobre llevat tipus royal
Preparació de manera tradicional:
- Posar a escalfar el forn a dalt i a baix mentre preparem la masa, i folrar de mantega el nostre motlle.
- Aboquem en un bol tots el ingredients menys les galetes, triturem amb turmix aprox. durant 1 minut.
- Ara amb les mans, anirem trencant les galetes i les anirem tirant a dins el bol juntament amb la resta de la massa i altre vegada a triturar durant un 1 minut aprox.
- Tirar la mescla dins el motlle, i llest per possar al forn. 40 minuts a 180º.
Preparació en Thermomix:
- Posar a escalfar el forn a dalt i a baix mentre preparem la masa, i folrar de mantega el nostre motlle.
- Sucre. 10 segons, velocitat 10
- Afegir la resta d'ingredients menys galetes. 10 segons, velocitat 6
- Afegir galetes esmicolades amb les mans i triturar. 20-30 segons, velocitat 6.
- Abocar la masa al motlle i enfornar 180º, 40 minuts.
- Deixar refredar, desmotllar i tirar sucre llustre per a sobre.
![]() |
Ummm Quina olor de xocolata... |
![]() |
Preparant el farcit...melmelada de maduixa... |
Rico rico rico !!!
ResponEliminaEres una artista Meri !
Un beso
Se agradecen los comentarios! que te voy a decir a ti... jajaja
EliminaUn beso y ya sabes que espero tu master class a cambio de un bizcochito ;D
Me lo apunto!
ResponEliminaPerfecto! Ya me dirás que tal te ha ido, ya verás que repetiras.
EliminaUn beso
Me lo apunto!
ResponEliminaMeri!!! aquest el faré!! si en comptes de posar oli girasol poso d'oliva passa alguna cosa?? :D
ResponEliminaHola Emma! doncs que et sortirà el gust un pél més fort, però ho pots possar. Ptns
ResponElimina